Personeel in de techniek blijft schaars

Algemeen – 09 Oct 2023 door Ernst Pouwelse

 

𝐏𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐞𝐞𝐥 𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐭𝐞𝐜𝐡𝐧𝐢𝐞𝐤 𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐭 𝐬𝐜𝐡𝐚𝐚𝐫𝐬

Nederland verandert op vele punten, dat zien we allemaal. Belangrijke veranderingen zijn de ontwikkelingen op gebied van duurzaamheid en innovatie. Ons land wilt in een rap tempo huizen, bedrijfspanden en onze industrie verduurzamen. Hiervoor is logischerwijs veel technische en innovatieve kennis nodig.

De vorige zin laat de oorzaak van een vervelende ontwikkeling zien. Met alle groei in deze grote duurzaamheidsprojecten, groeit het personeel wat hiervoor nodig is niet mee. Personeel is en blijft schaars binnen de techniek, zeker met de grote toekomstplannen.

 

Momenteel staan er 60.000+ techniek vacatures open!

De Rijksoverheid erkent dit ook en strijkt hier een bedrag van 123 miljoen euro voor uit. Dit bedrag komt uit het Nationaal Groeifonds van de Rijksoverheid. Het bedrag wordt grotendeels gebruikt voor het aansluiten van beroepsonderwijs met (technische) ondernemingen.

Dat personeel binnen de techniek schaars is, zien wij bij DUS BV ook! Ondernemingen zetten steeds meer techniek vacatures bij ons uit. Momenteel is het grootste deel van onze openstaande vacatures voor de techniek. Dit is wel eens anders geweest.

 

Techniek personeel bij DUS B.V.  

Ondernemingen doen dit vooral om van ons netwerk en oplossingen gebruik te maken. Na meer dan 10 jaar ervaring weten we wie er nodig is voor de juiste invulling van jullie vacature. Ook weten we die leuke vacature te vinden voor jou als werkzoekende!

Naast de juiste invulling van vacatures snappen we dat jullie onderneming niet alle hoop op één oplossing wil vestigen. Dit is de reden dat we voor ondernemingen meerdere oplossingen hebben. We kunnen uitzenden, detacheren, bemiddelen en werving & selectie verzorgen.

Dus heeft jullie onderneming openstaande Techniek vacatures? Bel of mail ons dan eens, dan kunnen we samen kijken naar een eventuele oplossing!

Op de hoogte blijven van ander DUS nieuws? Klik hier: Nieuws

Ondernemingen doen dit vooral om van ons netwerk en oplossingen gebruik te maken. Na meer dan 10 jaar ervaring weten we wie er nodig is voor de juiste invulling van jullie vacature. Ook weten we die leuke vacature te vinden voor jou als werkzoekende!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.