Infra vacatures

Afstand

Vakgebied

Ervaring

Industrie

Opleiding

"OP DUS KUNT U BOUWEN"

Ervaring met infra

DUS bv weet als geen ander dat er tegenwoordig een tekort is aan ervaren grondwerkers, kraanmachinisten, shovelmachinisten, stratenmakers en andere beroepen binnen de infrasector. Naast het tekort aan infrapersoneel wordt de plaatsing van de juiste mankrachten ook nog eens bemoeilijkt doordat er steeds kortere periodes zijn voor de uitvoering van de projecten. Hierdoor ontstaat er een vraag naar ervaren en vakkundig personeel die ook nog eens flexibel ingezet kunnen worden, niet eenvoudig dus. Echter, dankzij de jarenlange ervaring met het plaatsen van personeel zijn wij altijd in staat om u op tijd te voorzien van de juiste vakkrachten. Bovendien zijn al onze medewerkers voorzien van de juiste PBM's en natuurlijk ook een VCA certificaat.

Daarom DUS

Dankzij vele jaren ervaring met het plaatsen van personeel in de infra en de GWW-sector en veel contacten in de uitzendbranche onderscheiden wij ons door mensen te selecteren op aantoonbaar vakmanschap. DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt. Voor onze grondwerkers, kraanmachinisten, shovelmachinisten en stratenmakers hebben wij veel waardering en daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving. DUS Dienstverlening is geen urenfabriek, ons personeel staat voorop.

Stuur een open sollicitatie

Staat er geen vacature voor jou bij? Neem dan vrijblijvend contact op of schrijf je in via ons inschrijfformulier.

1-2 van 2 resultaten
Grondwerker
Medior| Fulltime | Schoonhoven | 6 - 7

Jij ziet het als een uitdaging om in de GWW (riool, bestratingen en wegenbouw) te werken. Kan jij verschillende werkzaam... Lees verder

Christian v/d Poel
Neem contact op
Machinist Minigraver
Medior| Fulltime | Schoonhoven | 18 - 28

Heb jij enige ervaring in het bedienen van een kleine graver? Dan ben ik per direct op zoek naar jou! Lees verder

Christian v/d Poel
Neem contact op