Voor opdrachtgevers

"Daarom gaan wij duurzame relaties aan met
opdrachtgevers, personeel en zzp'ers."

 

 

Bouw

 

Timmermannen en stelleurs met vakkennis en ervaring in de bouwsector zijn altijd gewild. Zeker nu de vraag naar flexibele arbeid blijft groeien en er steeds kortere perioden zijn voor de uitvoering van projecten. Onze timmermannen en stelleurs zijn ervaren vakmensen, altijd voorzien van de juiste gereedschappen, VCA en eigen vervoer. Ook voorzien wij veel bouwplaatsen van ervaren bouwvakhulpen, bouwopruimer(s) en slopers, inclusief handgereedschap. DUS begrijpt dat bouwhulpen en slopers een echt vak uitoefenen en zodoende ook over voldoende kennis en ervaring moeten beschikken van de bouw of sloop. Dus zit u verlegen om bouwvakhulpen, timmermannen, slopers of stelleurs? Dan bent u bij DUS aan het juiste adres.

 

Geen groentjes

 

Groenmedewerkers met ervaring en vakkennis zijn lastig te vinden. Gelukkig ziet DUS wel de bomen door het bos, zodat wij u altijd kunnen voorzien van de juiste vakmensen. DUS weet wat er gevraagd wordt van medewerkers in de groenvoorziening: niet alleen groene vingers, maar ook echte vakkennis en ervaring. Bovendien zijn al onze medewerkers voorzien van de juiste PBM’s en VCA. Dus of het nu gaat om een meewerkend voorman, een medewerker groenvoorziening, allround groenvoorzieners, maaimachinisten of trekkerchauffeurs, met het personeel van DUS zit u altijd goed.

 

Ervaring met infra

 

DUS weet als geen ander dat er tegenwoordig een tekort is aan ervaren grondwerkers, kraanmachinisten, shovelmachinisten, stratenmakers en andere beroepen binnen de infrasector. Naast het tekort aan infrapersoneel wordt de plaatsing van de juiste mankrachten ook nog eens bemoeilijkt doordat er steeds kortere periodes zijn voor de uitvoering van de projecten. Hierdoor ontstaat er een vraag naar ervaren en vakkundig personeel die ook nog eens flexibel ingezet kunnen worden, niet eenvoudig dus. Echter, dankzij de jarenlange ervaring met het plaatsen van personeel zijn wij altijd in staat om u op tijd te voorzien van de juiste vakkrachten. Bovendien zijn al onze medewerkers voorzien van de juiste PBM's en natuurlijk ook een VCA certificaat.

 

Technisch goed

 

Technisch personeel met ervaring en vakkennis wordt veel gevraagd, maar het aanbod is vaak schaars. Dit tekort aan vakmensen in de techniek en de steeds kortere periode voor de uitvoering van projecten maken het vinden van het juiste personeel een heus probleem. De technieksector kent echter geen geheimen voor ons. Wij hebben voor de techniek een breed scala aan personeel voor u, die de benodigde papieren op zak hebben en voorzien zijn van de juiste PBM’s. Ervaring staat in de techniek voorop, maar niet zonder de juiste motivatie. Om deze reden hebben wij altijd eerst een persoonlijk gesprek met de desbetreffende om de kans tot een goede match zo groot mogelijk te maken.

 

Daarom DUS

 

Dankzij jarenlange ervaring met het plaatsen van timmerlieden en stelleurs in de nieuwbouw, afbouw, betonbouw en renovatie kan DUS u altijd voorzien van de juiste vakmannen in de bouw. DUS personeel staat voor kwaliteit en daarom gaan wij altijd voor duurzame relaties tussen personeel, zzp'ers en opdrachtgevers. Op de lange termijn heeft iedereen daar voordeel bij, zelfs wanneer u juist voor de korte termijn flexibele werknemers zoekt. DUS heeft ook veel waardering voor het werk van timmermannen, stelleurs, bouwvakopruimers en slopers en wij willen daarom absoluut geen urenfabriek zijn. Daarom bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werkomgeving.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.