De website wordt geladen...

x
kan ik je ergens mee helpen?

Projectleider Groenvoorziening

Vind jij het een uitdaging om grootschalige groenprojecten aan te sturen en te begeleiden? Reageer en kom snel praten voor deze prachtfunctie van Projectleider!

Barendrecht

€3500 – €5000

Full-time

40 uur

Hbo

Groen

Barendrecht

Full-time

€3500 – €5000

Hbo

Groen

Barendrecht

€3500 – €5000

Full-time

Wat ga je doen?

Als Projectleider Groen speel je een belangrijke rol binnen de groenvoorziening en krijg je veel verantwoordelijkheid. Jij regelt het hele project, van voorbereiding tot de afronding. Door jouw werkervaring en je liefde voor het groen zorg jij ervoor dat deze projecten succesvol worden afgerond. Je geeft leiding en bent het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Ook houd je goed in de gaten of alles volgens plan verloopt en bedenk je slimme oplossingen als er problemen zijn. En natuurlijk let je goed op de kosten en zorg je ervoor dat iedereen veilig werkt.

Zo kan jouw werkdag er uit zien:

De dag begint vroeg op de locatie van het project. Je overziet de voortgang, bespreekt prioriteiten met het team en coördineert de werkzaamheden. Je neemt de planning door met het team en verdeelt de taken, zodat iedereen weet wat er moet gebeuren en voorbereid is om aan de slag te gaan. Hierna controleer je de voortgang van het project en lost mogelijke problemen op. Het is belangrijk om constant in contact te blijven en eventuele zorgen of vragen direct aan te pakken. Gedurende de dag hou je nauwlettend de kosten in de gaten en zoek je naar manieren om efficiënt te werken binnen het budget, hierop kan je de planning aanpassen.

Het einde van de dag is aangebroken en je evalueert met je team wat er goed ging vandaag en waar jullie kunnen verbeteren. Je maakt plannen voor de volgende dag en zorgt ervoor dat iedereen op één lijn zit voor een succesvolle voortzetting van het project. Voordat je vertrekt, zorg je dat alles op de werkplek veilig en opgeruimd is. Je neemt nog snel wat administratieve taken door, (zoals het bijwerken van rapporten of het beantwoorden van e-mails), voordat je de dag afsluit en je voorbereidt op wat morgen zal brengen.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij bieden jou een dynamische en zelfstandige functie met als doel om uiteindelijk bij de opdrachtgever in dienst te treden.

  • Een competitief salaris tussen de €3.500 en €5.000 euro, passend bij jouw ervaring en skills;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel verantwoordelijkheid in deze veelzijdige functie;
  • Krijg de kans om zelfstandig te leiden en jouw stempel te drukken op uitdagende groenprojecten.

Wat heb je ervoor nodig?

Met jouw leiderschapskwaliteiten en innovatieve ideeën weet je teams effectief aan te sturen en kom je altijd met creatieve oplossingen!

  • Je bent (assistent) uitvoerder en projectleider zou een volgende stap in je carrière kunnen zijn;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je kent de groenvoorzieningssector als je broekzak, zowel op het gebied van aanleg als onderhoud;
  • Beheers je de Nederlandse taal foutloos en ben je een meester in communicatie? Check!
  • Je werkt goed in teamverband en weet helder te communiceren met voormannen en opdrachtgevers.

Waar kom je te werken?

Het bedrijf houdt zich bezig met alle soorten aanleg, onderhoud en renovatie in het groen, hierbij zoeken wij een gedreven Projectleider die klaar is om grootschalige groenprojecten tot een succes te maken. Binnen de organisatie heerst informele sfeer en een hecht teamgevoel, wat het tot een leuke werkgever maakt.

Enthousiast? Wat nu?

Wil je meer weten over de functie van ‘Projectleider Groenvoorziening’? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton. Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Hopelijk tot snel!

Sollicitatie Procedure

Wat kun je verwachten?

1. Solliciteren

2. Reactie

3. Kennismaking

4. Gesprek

5. Aangenomen

ANDERE VACATURES.