Werving en selectie

"DUS SNAPT WAAR HET OM DRAAIT"

Ervaring

 

Het kost veel tijd om een vacature goed in te vullen. Allereerst moet u geschikte kandidaten weten te vinden en vervolgens heeft u de tijdrovende taak om een selectie te maken en precies de juiste kandidaat eruit te plukken.

Daarom kunt u dat werk beter overlaten aan de mensen die niet alleen ervaringen hebben met dergelijke processen, maar ook goed bekend zijn met de sectoren waarbinnen u kandidaten zoekt. Dat scheelt u kostbare tijd en het haalt bovendien een hoop onzekerheid weg.

 

Netwerk

 

Als uitzendbureau is het namelijk onze ambitie om in contact te komen én te blijven met kundige vakmannen. Zo hebben wij in de loop der jaren een netwerk opgebouwd in de bouw, de techniek, de infrasector en de groenvoorziening. Hierdoor weten we precies wat er te halen valt op de markt.

Een dampende kop koffie en een goed gesprek is onze minimale vereiste om de sollicitant eens op gepaste wijze aan de tand te voelen. Om te komen tot een juiste match moet de man of vrouw wel de gepaste screening krijgen, want wij houden niet van een "lucky shot" op uw organisatie.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.