Veel zij-instromers kiezen voor de groenvoorziening!

23 Oct 2023 door Ernst Pouwelse

 

𝐕𝐞𝐞𝐥 𝐳𝐢𝐣-𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐨𝐦𝐞𝐫𝐬 𝐤𝐢𝐞𝐳𝐞𝐧 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐠𝐫𝐨𝐞𝐧𝐯𝐨𝐨𝐫𝐳𝐢𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠!

Zij-instromers, mensen die kiezen om een 360 graden carrièreswitch te maken in hun carrière. Een voorbeeld hiervan kan een accountmanager zijn die aan de slag gaat als voorman groenvoorziening. Meer zij-instromers in bepaalde sectoren wordt door veel mensen als een goede oplossing voor het personeelstekort gezien. Dit is ook het geval bij het tekort aan personeel in de groenvoorziening.

 

Oplossingen personeelstekort groenvoorziening

Het tekort aan personeel in de groenvoorziening speelt al een flinke tijd. Logischerwijs wordt door deze ontwikkeling naar meerdere oplossingen gezocht. Zo worden er meer ZZP krachten in de groenvoorziening ingezet. Naast dat het aantal ZZP’ers hoger is geworden is volgens het UWV hyperlink voor zij-instromers de groenvoorziening een populaire overstap plek. Steeds meer mensen binnen werkend Nederland kiezen dus voor de groenvoorziening als carrièreswitch. Waarom? Meer buiten zijn? Meer vrijheid? De redenen zullen voor iedereen verschillend zijn.

 

Vacatures groenvoorziening bij DUS B.V.

Dat tekort binnen de groenvoorziening kennen wij bij DUS BV. Het aantal vacatures binnen het groen is hoger dan ooit tevoren. Wij staan met alle ontwikkelingen ook zeker open voor zij-instromers. We kunnen verschillende projecten aanbieden waarbij je door kan groeien. Zij-instromers met minder ervaring kunnen bij DUS BV met weinig ervaring beginnen. Na een bepaalde periode is doorgroeien naar voorman of teamleider helemaal niet gek.

Wil jij dus je kansen binnen de groenvoorziening benutten? Zij-instromer of geen zij-instromer? Hier vind je onze vacatures groen: Vacatures Groen

Op de hoogte blijven van ander DUS nieuws? Klik hier: Nieuws

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.