Top 10 meest gevraagde bouw functies!

Algemeen – 06 Nov 2023 door Ernst Pouwelse

 

𝐓𝐨𝐩 𝟏𝟎 𝐦𝐞𝐞𝐬𝐭 𝐠𝐞𝐯𝐫𝐚𝐚𝐠𝐝𝐞 𝐛𝐨𝐮𝐰 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐞𝐬!

Veel vacatures in de bouw

In een eerder blog op onze website spraken we over het personeelstekort in de bouw. Daar werd besproken hoeveel vacatures er wel niet openstaan in de bouw. Er stonden per 1000 banen zelfs 70 vacatures open! Wij merken dat bij ons ook en waren benieuwd wat dan de populairste bouw vacatures zouden zijn.

 

Top 10 vacatures bouw

Hierboven schreven we hoeveel bouw vacatures er wel niet uitstaan. Met die duizenden vacatures zijn er bepaalde functies die erbovenuit schieten. We vroegen ons daarom af: Wat zal de top 10 vacatures in de bouw zijn? We keken welke bouw vacatures er in het laatste jaar allemaal bij ons uitgezet zijn. Hierin zagen we al snel een aantal functies die veel terugkwamen.

Met al die informatie is dit uiteindelijk de grote DUS B.V. bouw top 10 geworden:

  1. (allround) Timmerman
  2. Beton timmerman
  3. Bouwhulp
  4. Bouwopruimer
  5. Voorman bouw
  6. Werkvoorbereider
  7. Tekenaar
  8. Dakbedekker
  9. Metselaar
  10. Stukadoor

 

Bouw vacatures bij DUS B.V.

Bij DUS B.V. kennen we deze top 10 natuurlijk goed. Om die reden zijn we dagelijks bezig om dit soort vacatures in te vullen. Al ben je werkzoekende en/of ZZP’er, kun je bij ons dus vele vacatures vinden. We focussen ons onder andere op de vacatures in deze top 10, plus nog veel meer.

Dus ben jij op zoek naar een baan of personeel in de bouw? Hier staan onze (Bouw vacatures)

Op de hoogte blijven van ander DUS nieuws? Klik hier: (Nieuws)

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.