Hoe gaat het solliciteren bij DUS B.V.?

Algemeen – 18 Dec 2023 door Ernst Pouwelse

 

𝗛𝗼𝗲 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗵𝗲𝘁 𝘀𝗼𝗹𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗗𝗨𝗦 𝗕.𝗩.?

Bij DUS B.V. staan tientallen vacatures open. Deze vacatures staan open binnen de Infra, Groenvoorziening, Techniek en in de Bouw. Uiteraard begint het bij DUS pas bij die vacature. Dit is de reden dat we graag uit willen leggen hoe de sollicitatieprocedure nou gaat bij DUS B.V.. We gaan deze procedure bespreken in 5 stappen!

  1. Vacatures bij DUS B.V.

Op onze website, job boards of sociale media kom je een vacature van ons tegen. De vacature spreekt je aan en je neemt een kijkje op onze website. Op de website vind je misschien nog wel twee vacatures die goed bij je passen. Met de gemaakte selectie van vacatures klik je op de sollicitatieknop. Hiermee kun je gemakkelijk online solliciteren. Je vult je contactgegevens in en stuurt je CV mee. Deze komt nu automatisch bij ons binnen met alle informatie die we nodig hebben.

  1. CV opsturen en eerste contact

Je hebt je CV opgestuurd samen met je gegevens en deze komen bij ons in de mailbox binnen. Zodra dit binnen is, wordt bij ons door de afdeling recruitment je CV bekeken. Na deze is bekeken wordt door dezelfde afdeling (telefonisch) contact met je opgenomen. Een eerste kennismaking via de telefoon zorgt voor een leuk eerste beeld, voor beide kanten. We maken ten slotte een afspraak voor een kennismaking bij ons op kantoor.

  1. Kennismaking bij ons op kantoor

Een leuke kennismaking op kantoor is altijd goed. Je komt aan op ons mooie kantoor aan de Opaalstraat in Schoonhoven. Met een goed bakkie koffie, thee of een glaasje water gaan we in gesprek. In onze vergaderruimte praten we over jou, je cv en over DUS. Als je voor ons rechtstreeks komt werken bespreken we een eventueel aanbod. Wanneer je bij een opdrachtgever van ons aan de slag gaat, plannen we de kennismaking met de opdrachtgever in.

  1. Kennismaking bij een opdrachtgever

Als je aan de slag gaat bij één van onze opdrachtgevers, zal je daar ook nog een kennismaking hebben. Deze zal er redelijk hetzelfde uitzien als de kennismaking die je bij ons hebt gehad. Op deze manier kun je zien hoe goed je past bij het bedrijf.

  1. Starten maar!

Gefeliciteerd, je mag starten! We maken al het papierwerk compleet en we zijn officieel collega’s!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.