DUS B.V. heeft verschillende oplossingen voor personeel!

04 Dec 2023 door Ernst Pouwelse

𝗗𝗨𝗦 𝗕.𝗩. 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝘃𝗲𝗿𝘀𝗰𝗵𝗶𝗹𝗹𝗲𝗻𝗱𝗲 𝗼𝗽𝗹𝗼𝘀𝘀𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝗲𝗹!

DUS B.V. doet uitzenden en detacheren

Flexwerkers zijn in de huidige arbeidsmarkt belangrijker dan ooit. Doordat het langer duurt om een vacature in te vullen is er vaker behoefte aan flexibel personeel. Om de vraag naar flexibel personeel goed in te vullen houd DUS B.V. zich veel bezig met uitzenden en/of detacheren. Deze manier van personeel aantrekken heeft een aantal voordelen.

Bij uitzenden en/of detacheren bepaalt u de opdrachtgever de duur van de opdracht. Heeft u een project dat 3 maanden duurt? U kunt een uitzendkracht inschakelen. Een project van 12 maanden? Dan kan uitzenden en/of detacheren ook een oplossing zijn. Ten slotte vraagt deze oplossing geen grote vooraf investering van de onderneming.

Werving en selectie door DUS B.V.

Vele ondernemingen willen personeel aantrekken en vasthouden. Dit vinden wij bij DUS B.V. niet meer dan logisch. Om die reden verzorgen wij ook werving en selectie voor de opdrachtgever. Als we werving en selectie voor u verzorgen zoeken we de kandidaat uit, aan de hand van uw vereisten.

Werving en selectie is een veelvoorkomende oplossing voor personeelskwesties. Het grote voordeel hiervan is dat u die juiste collega behoudt. Uw onderneming levert bij ons een aantal vereisten en/of kwalificaties aan en wij gaan op zoek. Zodra we een kandidaat hebben gevonden, kunt u uitvoerig beoordelen. Niet de juiste kandidaat voor u? Geen probleem, we blijven door zoeken. U betaalt alleen als we de geschikte kandidaat hebben gevonden!

ZZP’ers helpt DUS B.V. met bemiddeling

Ten slotte is DUS B.V. de juiste partner in ZZP bemiddeling. Het vinden van de juiste en betrouwbare opdrachtgever kan soms veel tijd kosten. Wij snappen dat je als ZZP’er die tijd niet altijd hebt. Om die reden bemiddelen wij je graag aan de juiste opdrachtgever.

De ZZP bemiddeling door DUS B.V. laten doen heeft ook een aantal voordelen. Door een groot netwerk helpen we je snel aan een opdrachtgever, wel zo belangrijk. Hiernaast houden we rekening met jouw tarief en reistijd. Op die manier vinden we ook echt een opdrachtgever die bij jou past. Wij van DUS B.V. nemen de zorgen uit handen voor je!

Ben je op zoek naar een baan, ZZP klus of naar personeel? Hier staan onze: Vacatures

Wil je op de hoogte blijven van ander DUS nieuws? Klik hier: Nieuws 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.