Het DUS logo hangt binnenkort groot aan de Opaalstraat in Schoonhoven. De nieuwe ‘sterrenfabriek’ is zo goed als af. Er wordt met man en macht gebouwd om jullie vanaf september te ontvangen op onze nieuwe locatie. De hypermoderne werkplek is ruim opgezet waardoor is voldoende ruimte is voor diverse soorten werkplekken en vergaderruimtes. Dit allemaal conform de meest recente Arbo-richtlijnen.

Het spiksplinternieuwe pand wordt ingericht volgens de criteria van het duurzaamheidskeurmerk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assesment Method). Het doel van dit keurmerk is het creëren van duurzame panden met een minimale invloed op het milieu. DUS investeert in een zuinig pand, voorzien van onder andere zonnepanelen.

Niet alleen aan de duurzaamheid in bouwen is aandacht besteed, maar ook duurzaam gedrag zal worden aangemoedigd. De dichtstbijzijnde bushalte is op tien minuten loopafstand, zo wordt het reizen met het openbaar vervoer gestimuleerd. Er liggen plannen voor het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s en het investeren in elektrische poolauto’s.

De afgelopen jaren is DUS flink gegroeid en daar zijn we trots op. Onze vakkrachten staan klaar om op uw project aan het werk te gaan. We houden jullie op de hoogte van onze nieuwe "sterrenfabriek"!

Opaalstraat 2
2872 ZR Schoonhoven
Nederland

0182 350 749

info@dusbv.nl

'

Arjan Hoek

Operationele eindbaas

Hans den Besten

Intercedent

Jasper Hoek

Commerciele eindbaas

Esther Kok

Administratief medewerkster

Annemieke de Pater

Controller / FG

Peter de Groot

Financieel medewerker

Igor Koster

Administratief / VG medewerker

Lilian Hoek

Administratief medewerkster

Christian v/d Poel

Hoofd planning

Rinus Klok

Marketing

Fop Gouman

Recruiter

Dé vacature niet gevonden?

Ontvang de nieuwste vacatures per mail of stuur een open sollicitatie

Open sollicitatie Job alert