Het DUS logo hangt groot aan de Opaalstraat in Schoonhoven. De nieuwe ‘sterrenfabriek’ is al een tijd volop in gebruik en is u misschien vast al eens opgevallen. Er is de afgelopen jaren met man en macht gebouwd om jullie te mogen ontvangen op onze nieuwe locatie. De hypermoderne werkplek is ruim opgezet waardoor er voldoende ruimte is voor diverse soorten werkplekken en vergaderruimtes. Dit allemaal conform de meest recente Arbo-richtlijnen.

Het spiksplinternieuwe pand is ingericht volgens de criteria van het duurzaamheidskeurmerk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assesment Method). Het doel van dit keurmerk is het creëren van duurzame panden met een minimale invloed op het milieu. DUS investeert in een zuinig pand, voorzien van onder andere zonnepanelen.

Niet alleen aan de duurzaamheid in bouwen is aandacht besteed, maar ook duurzaam gedrag zal worden aangemoedigd. De dichtstbijzijnde bushalte is op tien minuten loopafstand, zo wordt het reizen met het openbaar vervoer gestimuleerd. Er liggen plannen voor het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s en het investeren in elektrische poolauto’s.

De afgelopen jaren is DUS flink gegroeid en daar zijn we trots op. Onze vakkrachten staan klaar om op uw project aan het werk te gaan en u te ondersteunen waar nodig.

Opaalstraat 2
2872 ZR Schoonhoven
Nederland

0182 350 749

info@dusbv.nl

'
Arjan Hoek
Directeur eigenaar
Jasper Hoek
Directeur eigenaar
Peter de Groot
Financieel medewerker
Igor Koster
Administratief / VG medewerker
Lilian Hoek
Administratief medewerkster
Ernst Pouwelse
Allround marketeer
Boaz de Jong
Administratief medewerker
Leon Wolf
Commercieel directeur

Dé vacature niet gevonden?

Ontvang de nieuwste vacatures per mail of stuur een open sollicitatie

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.