VACANT

Vacature planner
Wij zijn DUS, een razendsnel-groeiende, no-nonsense detacheerder & bemiddelaar uit Schoonhoven. Dagelijks zetten wij door heel Nederland vakmensen aan het werk in de bouw. Daarmee leveren wij een belangrijk aandeel aan een goed woon-, werk-, en leefklimaat in Nederland.

Wil jij ook de handen uit de mouwen steken en je steentje bijdragen aan Nederland? Dan word je dus planner, of beter gezegd: commercieel planner bij DUS. Het enige wat wij van jou vragen is kennis van de bouwsector en kennis van mensen, de rest leer je on the job. Geen betere leraar dan de praktijk, wat ons betreft.

Met een telefoon en Surface van de zaak op zak stap jij in je nieuwe elektrische auto om langs te gaan bij onze klanten. Nieuwe werknemers en zzp’ers hengel je binnen met een mooi aanbod. En op kantoor werk je vlot samen met collega’s om de planning rond te krijgen.

Dus pak je telefoon, solliciteer en wie weet word jij in het nieuwe jaar de persoon die de bouw-tak van een van de snelstgroeiende detacheerders in Nederland in goede banen leidt.

Stuur Arjan een mail ( afh@dusbv.nl ) of bel hem voor meer info | 06 55 83 81 94

Bel me terug