De nieuwe ‘sterrenfabriek’

Nieuws – 07 Sep 2020

Het DUS logo hangt groot aan de de Opaalstraat in Schoonhoven.  De nieuwe ‘sterrenfabriek’ is zo goed als af. Er wordt met man en macht gebouwd om jullie vanaf september te ontvangen op onze nieuwe locatie. De hypermoderne werkplek is ruim opgezet waardoor is voldoende ruimte is voor diverse soorten werkplekken en vergaderruimtes. Dit allemaal conform de meest recente Arbo-richtlijnen. 

Het spiksplinternieuwe pand wordt ingericht volgens de criteria van het duurzaamheidskeurmerk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assesment Method). Het doel van dit keurmerk is het creëren van duurzame panden met een minimale invloed op het milieu. DUS investeert in een zuinig pand, voorzien van onder andere zonnepanelen.

Niet alleen aan de duurzaamheid in bouwen is aandacht besteed, maar ook duurzaam gedrag zal worden aangemoedigd. De dichtstbijzijnde bushalte is op tien minuten loopafstand, zo wordt het reizen met het openbaar vervoer gestimuleerd. Er liggen plannen voor het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s en het investeren in elektrische poolauto’s. 

De afgelopen jaren is DUS flink gegroeid en daar zijn we trots op. Onze vakkrachten staan klaar om op uw project aan het werk te gaan. We houden jullie op de hoogte van onze nieuwe 'sterrenfabriek'!

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement en cookieverklaring.